Nenorocire în pădurea de la Gorgota! Un tânăr, de 24 de ani, a murit după o plimbare cu ATV-ul | TargovisteNEWS

Nenorocire în pădurea de la Gorgota! Un tânăr, de 24 de ani, a murit după o plimbare cu ATV-ul

atv8Un tânăr de 24 de ani din judeţul Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa duminică, după ce s-a prăbuşit cu ATV-ul în pădurea de la marginea satului. Se pare că bărbatul s-ar fi izbit de un cap de pod, iar apoi a fost aruncat pe malul unui pârău.

atv6Un trecător l-a zărit din întâmplare şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, dar din nefericire bărbatul era deja mort.

atv3Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier aflat la marginea satului Gorgota, din comuna Răzvad. atv4Apropiaţii tânărului nu-şi explica tragedia, mai ales că, susţin aceştia, tânărul cunoştea destul de bine zona şi se plimba des cu ATV-ul pe acolo.

atv2Din primele date, spun poliţiştii, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de malul pârâului, iar rănile i-au fost fatale.

atv5Marian Mărăcină, prietenul tânărului decedat: ”A venit de sus cu ATV-ul, nu ştiu ce a făcut că s-a izbit de un pod. S-a lovit în mâl. El cu casca în cap, a avut tot ce trebuie pentru atv-uri. Sunt periculoase, sunt pante abrupte.”

atv1O persoană l-a zărit zăcând pe jos şi a chemat ambulanţa, însă până la sosirea medicilor, tânărul decedase deja.

Localnic: “Poate că a fost entuziasmul ăsta să se plimbe, ce o fi făcut, Dumnezeu ştie… el se ducea prin pădure să se plimbe.”
atvReporter: “E periculos drumul pe acolo?”
Localnic: “Sunt şi drumuri periculoase, sunt şi drumuri marcate.”

atv7Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. Între timp, trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, din Târgovişte, pentru autopsie.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]