27 aprilie 2024
Nenorocire în pădurea de la Gorgota! Un tânăr, de 24 de ani, a murit după o plimbare cu ATV-ul

Nenorocire în pădurea de la Gorgota! Un tânăr, de 24 de ani, a murit după o plimbare cu ATV-ul

atv8Un tânăr de 24 de ani din judeţul Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa duminică, după ce s-a prăbuşit cu ATV-ul în pădurea de la marginea satului. Se pare că bărbatul s-ar fi izbit de un cap de pod, iar apoi a fost aruncat pe malul unui pârău.

atv6Un trecător l-a zărit din întâmplare şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, dar din nefericire bărbatul era deja mort.

atv3Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier aflat la marginea satului Gorgota, din comuna Răzvad. atv4Apropiaţii tânărului nu-şi explica tragedia, mai ales că, susţin aceştia, tânărul cunoştea destul de bine zona şi se plimba des cu ATV-ul pe acolo.

atv2Din primele date, spun poliţiştii, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de malul pârâului, iar rănile i-au fost fatale.

atv5Marian Mărăcină, prietenul tânărului decedat: ”A venit de sus cu ATV-ul, nu ştiu ce a făcut că s-a izbit de un pod. S-a lovit în mâl. El cu casca în cap, a avut tot ce trebuie pentru atv-uri. Sunt periculoase, sunt pante abrupte.”

atv1O persoană l-a zărit zăcând pe jos şi a chemat ambulanţa, însă până la sosirea medicilor, tânărul decedase deja.

Localnic: “Poate că a fost entuziasmul ăsta să se plimbe, ce o fi făcut, Dumnezeu ştie… el se ducea prin pădure să se plimbe.”
atvReporter: “E periculos drumul pe acolo?”
Localnic: “Sunt şi drumuri periculoase, sunt şi drumuri marcate.”

atv7Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. Între timp, trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, din Târgovişte, pentru autopsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial