Miting de protest, joi, în faţa Penitenciarului Găeşti | TargovisteNEWS

Miting de protest, joi, în faţa Penitenciarului Găeşti

www.mariusbuga.ro_images_pengae1COMUNICAT DE PRESA

Legile sunt date spre aplicare! Stop discriminarii!

In ziua de 13 octombrie, intre orele 10.00-12.00, in fata Penitenciarului Gaesti va avea loc un miting de protest, la care vor participa lucratori din cadrul institutiei, membrii ai Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare(S.N.L.P.),membra a Federatiei PUBLISIND si a Blocului National Sindical(B.N.S.).

Principalele motive ale protestului sunt neaplicarea de catre guvernanti a O.U.G. nr. 20/2016 pentru personalul din penintenciare precum si deficitul de personal din sistemul penitenciar,fapt care conduce la efectuarea de munca suplimentara neplatita si nerecuperata in termenul legal.De asemenea, sunt invocate lipsa dialogului social cu factorii decidenti si conditiile de munca improprii desfasurarii in bune conditii a misiunilor si sarcinilor de serviciu.

Actiuni de protest se desfasoara in toata tara,din data de 26 septembrie, si vor continua pe termen nedeterminat pana cand Guvernul Romaniei, Ministerul Justitiei si Administratia Nationala a Penitenciarelor vor intelege sa aplice legislatia in vigoare si sa trateze personalul din penitenciare in mod legal si nediscriminator, similar cu angajatii tuturor institutiilor publice din sistemul de aparare nationala.

Pentru mai multe informatii desemnam ca persoana de contact pe domnul Vladescu Dan, presedintele Filialei S.N.L.P. Gaesti,telefon mobil -0766310595,e-mail: vladescu_dd@yahoo.com.

Vladescu Dan

Presedintele Filialei S.N.L.P. Penitenciar Gaesti

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]