27 aprilie 2024
Jaf de 7 lei, la Târgovişte! Localnic: “Cred că a fost un test, să vadă dacă poate!”

Jaf de 7 lei, la Târgovişte! Localnic: “Cred că a fost un test, să vadă dacă poate!”

hoata-flori1Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi de locatatorii unui bloc că li s-a furat o…. muşcată din cele care înfrumuseţează intrarea în imobil.

Oamenii au reuşit să afle şi cine este hoţul: o doamna respectabilă, suprinsă în toată splendoarea ei de camerele de supraveghere ale blocului. Deşi prejudiciul e de numai 7 lei, locatarii sunt decişi să nu se lase până când nu vor descoperi cine-i femeia, că să-i bată obrazul.

hflor3În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o femeie, bine îmbrăcată, trecută de 50 de ani, se apropie de gărduţul pe care sunt atârnate ghivecele cu flori. Alege o plantă la întâmplare, o scoate din suport şi pleacă. Gestul ei a stârnit indignare în rândul locatarilor.

hflor1Blocul se află la doar câţiva paşi de sediul poliţiei Municipiului Târgovişte.

hflor2Locatar: “Este un prejudiciu infirm, de 7 lei, pentru care s-ar merită să comiţi să o infracţiune?! Mai ales că sunt păzite cu camere, cu alea, că noi avea de toate aicea în cartier, e poliţia lângă noi, cum să îţi permiţi să furi o floare?! Mai mult cred că a fost un test, să vadă dacă poate!

hflorPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi speră să dea de urmă hoatei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial