26 aprilie 2024
Între 19 și 21 iulie, Zilele orașului Găești. Antonia, Vunk, Nicole Cherry, doar câteva dintre surprize

Între 19 și 21 iulie, Zilele orașului Găești. Antonia, Vunk, Nicole Cherry, doar câteva dintre surprize

Webp.net-resizeimage-32Găeștiul sărbătorește, în perioada 19 – 21 iulie, Zilele Orașului. Artiști de primă mână vor concerta, ca în fiecare an, pe scena din centru. Nu vor lipsi premierea cuplurilor care sărbătoresc 50 și 60 de ani de căsnicie, Crosul Veteranilor, parc de distracții și târg culinar. Primarul Grigore Gheorghe a postat, pe Facebook, programul manifestărilor. Mai trebuie spus că bugetul evenimentului este suportat din sponsorizări.

”Săptămâna viitoare, orașul nostru îmbracă haine de sărbătoare, se împlinesc 521 ani de la atestarea documentară. Primăria și Consiliul Local oferă două seri de excepție, cu artiști renumiți, în perioada 20-21 Iulie. Ședința festivă dedicată acestui eveniment va avea loc în data de 19 iulie, orele 12, la Casa de Cultură, ocazie cu care vor fi premiate 34 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsătorie.

În data de 20 Iulie orele 10 în Parcul Central se va da startul Crosului Veteranilor. La ora 17 va fi oprită circulația și pe o scenă amplasată în fața Parcului Central va avea loc un spectacol începând cu orele 19.30. Vor evolua în fața dumneavoastră: Maria Cârneci, Nicole Cherry, DJ Project, Antonia, VUNK, urmat de un splendid foc de artificii.

În data de 21 Iulie, scena va fi amplasată în spatele parcului și începând cu orele 19, formațiile Casei de Cultură, Maria Neagu, Florin Tudorache, Ani Crăciun, Gina Gușatu, Nicu Nicușor, Simona Nae și DJ Lassaria vor încheia manifestările.

Cheltuielile cu spectacolele se ridică la 135.000 lei. Așa cum v-am obișnuit și în acest an sponsorii au fost foarte generoși, astfel încât buugetul orașului a fost degrevat în totalitate de cheltuieli. Mulțumesc tuturor!”, a precizat primarul Grigore Gheorghe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial