Individul care ar fi abuzat o tânără cu handicap a fost prins după două zile | TargovisteNEWS

Individul care ar fi abuzat o tânără cu handicap a fost prins după două zile

abuz8Poveste tulburătoare în Dâmbovița, unde polițiștii sunt în alertă după ce un individ a dat buzna în casa unei femei cu handicap mintal și a abuzat-o sexual.

abuz6În acel moment victima, în vârstă de 31 de ani, era singură în locuință. Anchetatorii au deja un suspect, pe care l-au prins după două zile.

abuz5Victima, care suferă de handicap mintal accentuat, locuieşte cu mama ei într-o comună din judeţul Dâmboviţa. Femeia era la serviciu când şi-a sunat fata care, îngrozită, i-a povestit ce a păţit.

abuz7Mamă: „A intrat unul peste ea, a prins-o de mâini, i-a pus mâna la gură. Am zis: „închide, mă, că sun băiatul.” Şi ăla mare l-a sunat pe ăla micul. A anunţat organele de poliţie.”

abuz3Unchiul victimei: „A fost peste ea, am auzit şi eu de la alţii ce s-a întâmplat. M-am dus la mama ei, a început să plângă, ea plângea într-o parte. Dar îl caută şi nu îl găseşte pe băiatul ăsta, unde o fi…”

abuzPoliţiştii spun că l-au identificat pe principalul suspect, însă după zile l-au prins. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru viol şi violare de domiciliu. Suspectul are 17 ani, iar vecinii spun că, în ultima perioadă, ar fi dat târcoale casei în care locuieşte victima.

abuz2Vecină: „Tanti Nina, a venit cineva pe geam, mi-a rupt geamul şi m-a violat.”
Reporter: „Ştie cine, l-a recunoscut?”
Vecină: „Tot ăla negru, care a mai venit pe la poartă a mai venit cu bicicleta.”

Rudele celui bănuit de cumplită fapta susţin că nu l-au mai văzut pe băiat de două zile.

abuz1Rudele suspectului: Nu ştim, nu ştim! Noi am plecat la muncă.”
Reporter: „El e fugit acum?”
Rude: „Da, da…”

Între timp, victima a fost dusă la serviciul de medicină legală, unde doctorii au stabilit că a fost abuzată sexual.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]