25 aprilie 2024

Tragedie la Gheboieni! O femeie de 37 de ani a fost găsită spânzurată

spz5Gânduri negre, numai de ea știute, au împins-o la moarte pe o femeie în vârstă de 37 de ani din Dâmbovița.

spz7Și-a crescut singură copilul după ce a divorțat și, spun rudele, de o vreme ar fi început să se apropie de un bărbat aflat în Italia, care îi promisese că o va lua la el. Dar între cei doi ar fi apărut neînțelegeri în ultima perioadă și asta ar fi determinat-o să recurgă la un gest necugetat.

spz3Însă femeia nu a lăsat un bilet de adio în care să explice de ce a luat această decizie extremă.

spz6Femeia de 37 de ani din satul Gheboieni, judeţul Dâmboviţa, era divorţată şi şi-a crescut singură băiatul în vârstă de 16 ani. Reuşise să îşi ridice o casă în curtea părinţilor, dar, în ultima vreme, era tot mai abătută din cauza unor certuri pe care le avea cu un bărbat stabilit în Italia, povestesc rudele.

spz1Unchiul femeii: “Din dragoste e! A venit un nenorocit din Italia. Are şi prin mesaje… nu ştiu ce presiuni a făcut asupra ei.

spzTotuşi, femeia se pare că nu le spusese părinţilor despre noua ei relaţie. Tatăl a fost cel care a căutat-o după ce fusese anunţat că fiica lui a lipsit de la muncă. Şi a găsit-o fără viață în podul locuinţei părinteşti.

Tatăl femeii: “N-avea supărare, o fi avut în gândul ei, în mintea ei, nu mi-a spus nimic.

Vecinii sunt în stare de şoc şi nu înţeleg gestul necugetat al femeii.

Minorul va rămâne acum în grija bunicilor.

spz2Vecină: “Că s-a despărţit a fost altă problemă, dar şi-a crescut copilul, o fată vrednică, cuminte, nu s-a pomenit aşa ceva.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Târgovişte pentru autopsie. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal şi continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial