Incident sângeros, la Sperieţeni, în Gura Şuţii. Un tânăr, de 22 de ani, a ajuns de urgenţă la spital | TargovisteNEWS

Incident sângeros, la Sperieţeni, în Gura Şuţii. Un tânăr, de 22 de ani, a ajuns de urgenţă la spital

druj5Incident sângeros la Sperieţeni, în Gura Şuţii. Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a rănit cu o drujbă în timp ce tăia lemne.

druj3Norocul bărbatului a fost un vecin aflat prin preajmă şi care a chemat o ambulanţă la faţa locului. Tânărul a ajuns în timp util la spital, iar medicii au reuşit să îi oprească hemoragia şi l-au stabilizat.

drujTânărul locuieşte în aceeaşi gospodărie împreună cu soţia şi soacra sa, care nu se aflau acasă în momentul incidentului.

Norocul a făcut că alături de rănit să fie un vecin care care a sunat imediat la 112.

druj2Vecinii sunt de părere că tânărul era obosit şi probabil într-un moment de neatenţie s-a accidentat.

Cazul a fost preluat şi de poliţişti.

druj1Subcomisar Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Din primele verificări se pare că tânărul s-ar fi accidentat în zona membrului inferior în timp ce tăia lemne cu o drujbă.”

druj4Tânărul de 22 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat de urgenţă la Spitalul judeţean de din Târgovişte. Acolo medicii au decis să fie băgat direct în sala de operaţii.

În acest moment, spun doctorii, este în afara primejdiei.

acv3Băiatul va mai rămâne internat o perioadă în secţia de chirurgie plastică şi reparatorie şi va avea nevoie de recuperare medicală.

 

Sursa: Pro TV

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]