20 aprilie 2024
Accident grav în Dâmbovița. Tânără în stare critică după ce a încercat să evite un vițel

Accident grav în Dâmbovița. Tânără în stare critică după ce a încercat să evite un vițel

vite2Un accident grav a avut loc aseară, pe un drum judeţean între localităţile Cornăţelu şi Bolovani. O tânără, de 21 de ani, este internată în spital în stare critică, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe un câmp.

vite1Şoferiţa a apucat să le spună salvatorilor că în faţă i-a apărut brusc un viţel, iar în urma impactului vehiculul ei a fost aruncat pe câmp.

Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

viteTânăra era singură în maşină şi se îndrepta către un sat din apropiere, spre o benzinărie. Din cauză că drumul nu este iluminat, şoferiţa a zărit doar în ultimul moment un viţel pe carosabil şi din încercarea de a-l evita a pierdut controlul direcţiei. Atunci autoturismul a ieşit de pe asfalt şi s-a rostogolit pe marginea drumului.

vite7Ion Sandu unchiul şoferiţei: „Se ducea să alimenteze la Cuza Voda. I-a ieşit un viţel în faţă, a dat în el, l-a lovit în cap şi a intrat pe sunt.”

vite6Vărul șoferul: „A ieşit un viţel pe drum, a încercat să intre în depăşire şi l-a luat frontal, s-a răsturnat.”

Tânăra a fost preluată de un echipaj de la ambulanţa şi transportată la spitalul judeţean din Târgovişte. vite3Acolo medicii îi acorda îngrijiri medicale. Din nefericire, spun doctorii, starea ei este gravă în acest moment.”

Localnicii povestesc că în zonă sunt lăsate des animale nesupravegheate.

vite4Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Din primele cercetări, tânăra, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, ar fi lovit o bovină şi s-ar fi răsturnat în afara părţii carosabile.”

Poliţiştii urmează să idenitifice proprietarul animalului. Acesta risca să fie amendat cu până la 500 de lei din cauză că l-a lăsat nesupravegheat.

Totodată, şoferiţa se poate îndrepta în instanţă împotriva stăpânului viţelului şi îi poate cere daune pentru suferinţele şi pagubele provocate.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial