26 aprilie 2024

Impact violent lângă benzinăria de la Brătești! O mașină a ajuns pe câmp

accb3Un impact violent a avut loc vineri pe o șosea din Dâmbovița. Un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autoturism și proiectată pe câmp.

accbAmbii conducători auto susțin că nu sunt vinovați de producerea accidentului. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 71, la ieşire din localitatea Brăteşti. accb2Cei doi şoferi, ambii în vârstă de 37 de ani, veneau dinspre Târgovişte şi se îndreptau către Capitală. La un moment dat, unul dintre ei susţine că a vrut să vireze la stânga, pentru a intra într-o benzinărie, dar a fost izbit violent de maşină care circulă în spate.

accb4În urma impactului puternic, maşina lovită a fost aruncată pe câmp. În autoturism se afla şi un băiat în vârstă de zece ani.

accb5Copilul a fost rănit, preluat cu o ambulanţa şi transportat la spitalul din Târgovişte. Din fericire, spun medicii, este în afara primejdiei. accb1 la Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial