I-au confiscat maşina după ce l-au prins la braconaj | TargovisteNEWS

I-au confiscat maşina după ce l-au prins la braconaj

braconajCercetat de polițiști pentru încălcarea prevederilor Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au identificat un bărbat de 26 de ani, din județul Giurgiu, pe fondul de vânătoare de pe raza localității Fierbinți.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta efectua acte de braconaj cu câini din rasa ogar.

Totodată, acesta se folosea de un autoturism, proprietate personală, ce a fost indisponibilizat de polițiști.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decât cele legale și „vânătoarea prin utilizarea substanțelor chimice toxice folosite în combaterea dăunătorilor vegetali și animali ai culturilor agricole și/sau silvice, ce provoacă intoxicarea sau moartea faunei de interes cinegetic”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Life-Style

Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Vor participa la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din [...]