7 mai 2024
Poliţiştii dâmboviţeni au ieşit la… pescuit! Vezi cu ce CAPTURĂ s-au ales!

Poliţiştii dâmboviţeni au ieşit la… pescuit! Vezi cu ce CAPTURĂ s-au ales!

ZI DE ACŢIUNE PENTRU POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI!

Comerciant ilegal de peşte , depistat de poliţişti!

Ieri, 07 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit in domeniul piscicol.

Cu această ocazie , poliţiştii l-au depistat pe numitul M.C, de 22 de ani, din comuna Cojasca în timp ce transporta şi oferea spre comercializare pe raza oraşului Titu, cantitatea de 100 de kilograme de peşte, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 64 lit. j din O.G 23/2008, iar întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii au acţionat ieri pe linia respectării legalităţii transportului de materiale feroase şi neferoase

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au organizat şi executat pe raza de competenţă o acţiune pe linia respectării legalităţii transportului de materiale feroase şi neferoase.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Jilava, judeţul Ilfov, în timp ce transporta cantitatea de 489 de kilograme de materiale feroase şi neferoase, în valoare totală de 3000 de lei, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Bărbatul, identificat ca fiind P.M, a fost sancţional contravenţional de poliţişti conform art. 1 lit e din Legea 12/19990, iar întreaga cantitate de material feros şi neferos a fost ridicată în vederea confiscării.

• •

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

Ieri, 07 februarie 2013, poliţiştii rutieri au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au aplicat un număr de 369 de sancţiuni contravenţionale, din care 54 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 53 pentru neportul centurii de siguranţă.

Totodată, poliţiştii au sancţionat contravenţional un număr de 156 de pietoni care nu au respectat regulile de circulaţie privind traversarea drumului public.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţistii au retras 5 certificate de înmatriculare, iar 4 conducători auto au rămas fără permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii au constat 7 infracţiunii conform art. 281 din Codul Penal.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial