Gazdă de coșmar! I-a pus cuțitul la gât, l-a terorizat ore-n șir și l-a tâlhărit | TargovisteNEWS

Gazdă de coșmar! I-a pus cuțitul la gât, l-a terorizat ore-n șir și l-a tâlhărit

arestat2Un bărbat din Găeşti, recidivist, cunoscut pentru faptele sale antisociale, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Proaspăt întors din străinătate, individul s-a întâlnit, la el acasă, cu un vechi amic din Morteni, dar şi cu alţi doi tineri. Cu toţii s-au apucat de băutură, iar apoi a început scandalul.

Beţia a scos ce a fost mai rău din tânărul găeştean, în vârstă de 30 de ani. Şi-a imobilizat amicul din Morteni, pe care l-a bătut ore în şir, şi i-a pus cuţitul la gât ori de câte ori acesta a vrut să plece. De asemenea, prin violenţă, i-a sustras lanţul de aur de la gât. Cum a reuşit să scape din teroare, bărbatul din Morteni s-a oprit direct la poliţie. Oamenii legii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, iar astăzi a fost arestat pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub  coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, scrie Cronica de Găești.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]