27 aprilie 2024

Fostul prefect Iancu Caracota IESE LA ATAC: “În curând mă voi ocupa mai mult de Consiliul Local şi de consilieri!”

www.mariusbuga.ro_images_iancuc„Le-am explicat consilierilor mei realitatea bugetului, aici au spus că au înţeles, s-au dus dincolo şi au votat invers.

Nu m-ar durea dacă ar fi fost bune şi dacă ar fi fost pentru noi. Dar, din păcate… Am mai spus-o şi o mai spun, interesele transpartinice la care s-au conectat sunt reale.

Dacă un consilier nu înţelege ce spun eu nu pot să-l oblig să aibă încredere în mine. Din păcate, tot ceea ce se întâmplă este împotriva noastră, că ne convine sau nu.

De exemplu, domnul Babeu reprezintă probabil interesele lui, în niciun caz interesele partidului. Eu nu merg pe ideea de a exclude pe cineva imediat, la cea mai mică problemă, dar nu suntem naivi să nu ştim realitatea şi faptul cum se apără şi cum fiecare, care este conectat la interesele transpartinice, funcţionează.

Dacă această echipă ar fi girată de mine în 2012, atunci vă spun că în mod sigur situaţia la Primăria Târgovişte ar fi fost alta. Unii din consilierii PNL au interese transpartinice. În curând mă voi ocupa mai mult de Consiliul Local şi de consilieri”, a avertizat Iancu Caracota, co-preşedinte PNL Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial