27 aprilie 2024
Florin Popescu vrea 10 mii de ron de la Alina Mavrodin şi ziarul USL, la Poliţie!

Florin Popescu vrea 10 mii de ron de la Alina Mavrodin şi ziarul USL, la Poliţie!

Politia va avea de anchetat, in perioada urmatoare, un caz din presa scrisa!

Presedintele PDL Dambovita, Florin Popescu, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca va sesiza institutiile statului cu competente in domeniu cazul tiparirii si distribuirii publicatiei de campanie “Obiectiv dambovitean”, nemultumit de faptul ca aceasta nu se supune rigorilor jurnalistice si sanctionand o serie de nereguli.

“Voi sesiza politia, pentru ca USL a distribuit doua editii de ziar cu un titlu care chiar ma amuza, Obiectiv dambovitean, un ziar care nu este deloc obiectiv, care nu este semnat. La fel ca in campania electorala, cand au distribuit sute de mii de astfel de ziare, si in aceasta camopanie de toamna folosesc aceleasi metode de denigrare, nu exista caseta redactionala, niciun ziarist care sa-si asume ceea ce se scrie.

Prima editie se contrazice cu cea de-a doua. Daca, in primul numar apare ca si candidat Gabriel Plaiasu, in cea de-a doua editie apare Vasile Horga. Daca, in prima editie se spune ca am facut jaf de 600 de miliarde, in urmatorul numar din noiembrie suma scade de la 600 la 500 de miliarde, ceea ce dovedeste ca, la 4 luni, cei de la USL nu s-au hotarat sa-mi spuna cat am furat. Macar atat lucru puteau sa-mi spuna ca au stabilit cat am furat.

Probabil ca, pana la sfarsitul campaniei, aceasta suma va mai scadea. Am lasat in contul CJD o suma de aproape 1 milion de euro. Voi solicita politiei sa ancheteze cine face acest ziar, cine il distribuie, pentru ca nu a inceput campania si nu este normal ca astfel de acuze sa fie aduse in mod repetat.Institutiile statului care ancheteaza nu au spus ca a existat vreun prejudiciu, este doar o strategie de campanie a USl”, a explicat Florin Popescu.

El a avertizat, din nou ca, ii va actiona in judecata pe toti cei care ii vor strica imaginea acuzand-ul ca a facut jaf in banii publici. Primul aflat in vizorul lui Florin Popescu este directorul trustului Artpress, Alina Mavrodin, careia liderul PDL a anuntat ca ii va cere daune de 10 000 de ron pe care ii va dona unui centru social.

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial