Fiu cu chip de monstru! Îşi snopeşte mama în bătaie din cauză că nu-i face acte pe casă | TargovisteNEWS

Fiu cu chip de monstru! Îşi snopeşte mama în bătaie din cauză că nu-i face acte pe casă

pumnO găeşteancă, salariată la Arctic, a fost bătută crunt de fiul ei în vârstă de 34 de ani. Nu este pentru prima dată când tânărul îi aplică astfel de corecţii. Cu pumnii şi picioarele, băiatul îşi îngenunchează mama pentru un motiv abracadabrant: vrea acte pe casă!Şi pentru că nu le obţine când vrea el, adică acum, tânărul cu muşchi îşi loveşte mama cu sălbăticie. Vorbele grele n-o mai dor.  O dor doar rănile din cauza loviturilor fiului pe care l-a crescut cu dragoste.

Plângând, femeia ne-a mărturisit că nu face plângere la poliţie pentru că nu vrea să-i facă rău. Dacă s-ar plânge autorităţilor, fiul ar putea să-şi piardă slujba. „În afara curţii pare un tânăr de excepţie, manierat, educat, e pâinea lui Dumnezeu. Când vine acasă se transformă în brută. Este singurul meu moştenitor şi nu înţeleg ce se întâmplă cu el. L-am crescut singură, i-am oferit tot ce am putut. Are o prietenă cu care locuieşte la noi, dar în acelaşi timp s-a încurcat cu o altă femeie care are şi un copilaş. În curte avem două case şi nu stă cu mine sub acelaşi acoperiş. Tot ce este al meu este al lui!”, ne-a mai spus femeia. Cu dureri foarte mari de cap din cauza loviturilor cu pumnii şi picioarele, cu braţele înnegrite, tumefiate, biata femeie suferă cumplit.

Nu-l dă pe mâna poliţiei pentru că încă are sentimente de mama, informează Cronica de Găeşti.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]