Experienţă de groază – Vorbea cu mama ei la telefon, iar la un moment dat a făcut accident | TargovisteNEWS

Experienţă de groază – Vorbea cu mama ei la telefon, iar la un moment dat a făcut accident

53636748_313535479351740_40477Impact violent, luni seară, pe Drumul Național 7, la intersecţia cu DJ 711A, spre Serdanu.

Mașina în care se aflau doi soți s-a lovit puternic de un autovehicul care nu a acordat prioritate. În urma impactului, cele două vehicule au fost aruncate pe câmp, iar trei persoane au fost rănite.

53866441_417204775758007_68660Una dintre victime – o femeie – a fost transportată la un spital din Capitală.

acseCei doi soţi lucrează la o companie multinaţională în Bucureşti şi luni seară se îndreptau spre casă. La un moment dat, maşina lor şi un autovehicul care ieşea de pe un drum secundar s-au izbit violent.

acse4“Vorbea la telefon cu mama şi chiar atunci mi-a spus mama că s-a întrerupt, în urma impactului”, spune fratele pasagerei rănite.

acse1În urma impactului puternic, ambele vehicule au ajuns pe câmpul de pe marginea şoselei.

acse3Femeia în vârstă de 38 de ani a fost dusă la spitalul din Titu, apoi transferată la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a rămas internată. acse2De ajutorul medicilor a avut nevoie şi soţul ei, de 36 de ani. Şi celălalt şofer – de 43 de ani – a suferit răni.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]