26 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Un dâmboviţean acuză un renumit medic de MALPRAXIS! “I-am dat şpagă 16 milioane! Să NU mai opereze NICIODATĂ!” VIDEO

EXCLUSIVITATE! Un dâmboviţean acuză un renumit medic de MALPRAXIS! “I-am dat şpagă 16 milioane! Să NU mai opereze NICIODATĂ!” VIDEO

Un medic de la “Institutul CC Iliescu” este investigat de politisti dupa ce 5 dintre fostii pacienti ai acestuia au depus plangeri penale pentru vatamari corporale grave si neglijenta post-operatorie.

Lor are de gand sa li se alature si Gheorghe Visinica, un barbat din Targoviste, operat si el de acelasi medic.

Omul il acuza ca nu i-a prescris niciun tratament dupa operatia de bypass la artera femurala si drept urmare a facut o infectie cumplita. De atunci a stat numai prin spitale.

“Nu puteam sa mai circul cu piciorul. S-a infectat piciorul, am fost din nou la Bucuresti internat, am fost curatat aproape in viu, si la 3-4 zile mi a dat drumul acasa.

Nu spunea nimic… Si acum nu pot sa merg cum trebuie, am facut a doua operatie, m-am chinuit. Sa nu-si mai bata joc de oameni, sa distruga alti oameni!

Ati fost nevoit sa-i dati medicului sapaga? Da. Cat i-ati dat? 16 milioane… Sa nu mai opereze, sa nu mai ceara bani la lume!”, ne-a declarat pacientul.

Fostii pacienti ai medicului cardiovascuar se plang si de faptul ca, desi i-au dat banii ceruti pentru a-i opera, Cosa s-ar fi purtat urat cu ei.

“Oare pentru ce ne-a operat, pentru ce am platit? N-ar trebui sa mai profeseze!”, spunea George Visinica, fiul pacientului.

Toti cei care au depus plangeri penale impotriva doctorului sunt hotarati sa ceara despagubiri instantei civile.

“As vrea sa-i rog pe toti pacientii dr Cosa, ca prin intermediul Pro TV, sa ia legatura cu noi. Asiguram consultanta juridica gratuita, ne deplasam pe banii nostri la dansii, le depunem plangeri la parchet.

Asiguram o comisie, dansii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze in Bucuresti. Le asiguram reprezentarea in instanta”, ne-a precizat avocatul Anca paun.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial