18 aprilie 2024
Accident straniu pe DN 72, la Şuţa Seacă! Misterul cadavrului găsit pe asfalt

Accident straniu pe DN 72, la Şuţa Seacă! Misterul cadavrului găsit pe asfalt

sutasPolitistii din Dambovita trebuie sa desluseasca misterul mortii unui barbat de 40 de ani, gasit fara suflare pe drumul national 72, care leaga Targoviste de Gaesti. Omul a fost izbit in plin de o masina condusa de o femeie.

Soferita a fugit de la fata locului, iar dupa ce a fost gasita de politisti a sustinut ca individul era deja intins pe asfalt.

Barbatul care a murit in imprejurari ciudate avea grija singur de doi copii, pentru ca sotia lui a plecat la munca in strainatate. Localnicii povestesc ca in urma cu doua nopti, inainte de accident, omul a petrecut intr-un bar si le-a spus tovarasilor de pahar ca are ganduri negre. Nimeni nu l-a luat in seama. Cateva minute mai tarziu, soferul unui TIR a sunat la 112 si a anuntat ca barbatul zacea mort pe sosea, la marginea satului Suta Seaca.

sutas5sutas1Anchetatorii iau in calcul doua ipoteze – este posibil ca barbatul sa se fi sinucis, intinzandu-se pe asfalt intentionat pentru a fi lovit de masina sau sa fi fost accidentat mortal de soferita care a fugit de la fata locului.

Barbatul locuia la un sat distanta de locul in care s-a petrecut accidentul. Venise la un bar sa stea cu prietenii, iar la un moment dat a plecat.

Aurica Burtescu, martor: “Ar fi spus la bar ca stie ce are de facut, dupa ce a baut s-a dus si s-a culcat acolo.”

sutas2Nimeni nu stie clar ce s-a intamplat in minutele urmatoare. O soferita l-ar fi lovit cu masina, dar n-a oprit sa-i acorde primul ajutor si nici nu a anuntat accidentul.

Dupa accident, femeia aflata la volan a plecat acasa. O ora mai tarziu, politistii i-au gasit masina intr-o parcare din Targoviste. Au identificat-o si i-au facut dosar penal pentru ucidere din culpa. Daca va fi gasita vinovata risca pana la cinci ani in spatele gratiilor.

Rudele si cunoscutii tanarului sunt revoltati si cer sa se faca dreptate.

sutasNiculina Serban, vecina victimei: “De ce nu l-a vazut si l-a omorat? Era caine? Trebuia sa opreasca sa nu fuga de la fata locului. Era suflet, era om.”

Ghiorghita Marin, vecina: “Ori a vorbit la telefon, s-a intamplat ceva de nu l-a vazut, ditamai omul nu il vedeai in strada. Chiar daca voia el sa se omoare, evita ea.”

Liliana Nastase, ruda: “De ce nu a observat ca pe carosabil este un obstacol? Legea spune ca trebuie sa circuli cu viteza sa poti sa eviti orice obstacol iti apare in fata. Era in localitate si intr-o curba desoebit de periculoasa.”

Familia barbatului isi face acum griji pentru copiii de 12 si 16 ani, care au ramas fara niciun sprijin.

sutas6Marian Carstea, fratele victimei: “Probabil a fugit ca era vinovata, parerea mea, de ce parasesti locul accidentului? Are o fata si un baiat, fata este infiata.”

Virginia Marin, vecina victimei: “A fost un baiat foarte bun, toata lumea il regreta, toti plangem, nu trebuia omorat ca pe caine.”

sutas3Anchetatorii nu exclud nici ipoteza ca la volan sa se fi aflat o alta persoana, iar femeia sa fi fugit de la locul accidentului tocmai pentru a lua vina asupra sa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial