26 aprilie 2024

Ea l-a făcut, el a omorât-o! Caz şocant la Decindeni, în Dragomireşti!

inmore5O femeie, de 81 de ani, şi-a găsit sfârşitul după ce a fost bătută crunt de fiul ei! Individul le-a declarat poliţiştilor că mama lui s-a rănit în timp ce căra lemne în gospodărie.

După ce bătrâna a decedat, monstrul cu chip de om a chemat medicul de familie să îi elibereze certificatul de deces.

Specialistul a realizat însă că pensionara a avut parte de o moarte violentă şi a alertat poliţiştii.

Culmea, suspectul le-a mărtutisit anchetatorilor că i-a ţinut lumânarea mamei lui la cap până ce biata de ea s-a stins…

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați despre decesul unei femei din localitatea Decindeni.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că acel cadavru prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, feței și membrelor superioare.

Din declarația fiului persoanei decedate, aceasta s-ar fi accidentat în ziua de 05 ianuarie a.c., în timp ce căra lemne, iar la data 10 ianuarie a.c., ar fi murit.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița, iar în urma necropsiei, a rezultat că moartea femeii a fost violentă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul.

La data de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial