4 mai 2024

Un bărbat, din Dragomirești, și-a ucis mama și a încercat să ascundă crima: „Satana și-a băgat coada”

lcm7Un bărbat de 56 de ani, din Decindeni, Dragomirești, este cercetat pentru că şi-ar fi bătut mama până a omorât-o, apoi ar fi încercat să ascundă crima. Individul a spus tuturor că bătrâna de 81 de ani a căzut şi s-a lovit în timp ce căra lemne, dar minciuna nu a ţinut.

lcm1Bărbatul necăsătorit locuia împreună cu mama lui, care era văduvă de mai mulţi ani. Individul a fost muncitor într-o uzină, dar de câţiva ani nu mai muncea. Se pare că era beat atunci când a bătut-o cu sălbăticie. Când şi-a dat seama ce a făcut, a aprins o lumânare la capul femeii şi a chemat doctorul de familie să constate decesul.

lcm6Acesta a intrat la bănuieli şi a anunţat poliţia. Medicii legişti au constatat că femeia a avut parte de o moarte violentă. Pus în fața dovezilor, suspectul a mărturisit în cele din urmă totul şi a fost arestat preventiv.

Bărbatul nu era violent din fire, spun vecinii, care dau vina pe băutură. O femeie povesteşte chiar că a stat de vorbă cu individul, zilele trecute, şi i-a atras atenţia să aibă grijă de mama lui.

lcm4Magdalena Vasile, vecină: „Zic: „mă, să ai grijă de ea, să nu îţi bagi joc de ea, că te ducea în spinare, te scotea din nămol, te ducea la şcoală”. „Nu, bre, că nu fac eu aşa ceva, îi iau tot ce îi pofteşte sufletul.” Şi uite, am auzit nenorocirea care s-a întâmplat.”

Victima mai avea o fată, care e la casa ei; localnicii spun că femeia şi-a crescut cu greu copiii. Nimeni nu-şi închipuia că va avea parte de un asemenea sfârşit.

lcm3Viorica Radu, vecină: „Poate el o fi fost bolnav cu capul, de l-a dus în starea asta, nu a mai gândit, nu a mai calculat. A intrat într-o depresie, ceva.”

lcm5Eleonora Găgăluță, vecină: „Ce a avut în cap, nu ştiu. Băiat cumsecade, cred că l-a luat minţile de a făcut treaba asta. upă ce a murit barbat-său, l-a crescut cu greu. Nu merita. Satana şi-a băgat coada.”

lcmBărbatul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 12 ani de închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial