27 aprilie 2024
DRAMĂ SAU RELAXARE? Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, la azilul de lux din Mătăsaru!

DRAMĂ SAU RELAXARE? Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, la azilul de lux din Mătăsaru!

Cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu se află de aproape două luni la „Casa Verde”- modernul azil privat de bătrâni din Mătăsaru, la numai câţiva kilometri de Găeşti. Gurile rele ale presei naţionale spun că Zina Dumitrescu nu şi-ar fi dorit să ajungă la azil, fie el şi de 3 stele, dar că a fost internată de fiul său, Cătălin Negreanu, care ar fi plecat într-un mic concediu prin Elveţia. Intervievată de reporterii televiziunilor naţionale, Zina Dumitrescu spune că este la o pensiune într-o zonă de deal: “Nu sunt la nici un azil. Sunt la o pensiune, eu am vrut să plec din București și am venit la pensiunea asta. Este o zonă de deal. Nu știu să vă spun mai multe”.(Sursa : România TV).

La B1TV, Zina a spus : „Nu am vrut să plec de acasă, dar după ce am ajuns aici şi am început un tratament la stomatolog, am văzut că totul e ok aici. Fiul meu, Cătălin, avea dreptate. Termin lucrarea dentară cam peste trei săptămâni, după care vin acasă. Am petrecut sărbătorile aici, cu masa întinsă, cu toată lumea, sunt foarte bine tratată, a venit şi prietena mea de la Vâlcea, să mă vadă. M-aş mai întoarce aici, dar nu de sărbători” Cert este că acest Centru de bătrâni nu este accesibil oricărui buzunar (cel puţin 22 milioane lei vechi pe lună), iar condiţiile sunt excelente: cazare în regim de pensiune; camere cu 1, 2 sau 3 paturi; îngrijire 24 din 24 de ore; medic internist, asistentă medicală şi îngrijitoare; hrană cât mai ecologică; 5 mese pe zi (3 mese de bază şi două gustări); terapie ocupaţională în funcţie de starea de sănătate fizică sau psihică a fiecăruia (excursii, serate, pictură, grădinărit). Ca atare, la « Casa Verde » sau Green House Residence SRL Mătăsaru, pensionarii beneficiază de toate condiţiile de lux. Exact ca la pensiune, aşa cum declara şi creatoarea de modă. Nu înţelegem de ce este vânată de către presă Zina Dumitrescu la cei 75 de ani, de ce nu este lăsată să se odihnească o perioadă şi să se înzdrăvenească.

Cu puţin timp în urmă, designerul Cătălin Botezatu declara pentru Click : „ Nu e normal ce se întâmplă. Dacă e adevărat că Mama Zina e acum la azil, e grav, căci eu, dacă aş fi fost fiul ei, n-aş fi lăsat-o niciodată acolo. Fiul ei, Cătălin Negreanu, ar fi trebuit să-i angajeze o asistentă medicală, ca să aibă grijă de ea acasă, un bătrân nu trebuie scos din propria casă”, a mai spus Bote. Surse din Mătăsaru ne-au declarat că Botezatu sună în fiecare zi la azilul de lux şi că… plânge ! Plânge la telefon pentru femeia care l-a consacrat, care i-a fost ca o mamă. Sursa – Cronica Găeştiului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial