28 martie 2024
Exclusiv! Primele imagini video din interiorul Dâmboviţa Mall. Ce magazine sunt prezente

Exclusiv! Primele imagini video din interiorul Dâmboviţa Mall. Ce magazine sunt prezente

Webp.net-resizeimage (1)PRIME KAPITAL a deschis la Târgoviște primul mall din județ.

Cu o suprafață totală construită de peste 70.000 de mp, Dâmbovița Mall își așteaptă, începând de astăzi, clienții cu oferte speciale ale brandurilor internaționale și naționale, dar și cu activări cu personaje iconice.
Dâmbovițenii sărbătoresc astăzi, 20 august, inaugurarea Dâmbovița Mall, cel mai mare și modern centru comercial din județ. Proiectul este realizat de către Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România în parteneriat cu MAS Real Estate Inc.

Noul mall își așteaptă vizitatorii cu o selecție generoasă de branduri internaționale și nationale precum: primul Hipermarket Carrefour din judet, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco, Boutique17, Meli Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax. Totodată, începând de astăzi, locuitorii județului Dâmbovița au la dispoziție un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al centrului comercial, unde se efectuează toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Vizitatorii se vor putea bucura în primele zile de la inaugurare de activări în aer liber cu personaje iconice, bufoni pe picioroange, Invisible Men, Light walkers și Reverence, dar și de prezența a doi roboți Escu care îi vor consilia în centrul comercial și le vor răspunde la întrebări.

“De astăzi îi așteptăm pe dâmbovițeni într-un spațiu modern pentru cumpărături și petrecerea timpului liber completat de o selecție generoasă de brand-uri internaționale și naționale menite să satisfacă toate nevoile și gusturile. Printre surprizele pregătite se numără și conceptul Drive-In Cinema prin care cu doar o înscriere în prealabil pe site-ul www.dambovitamall.ro/cinema clienții beneficiază în mod gratuit de o experiență inedită. Vizionarea se poate face din mașinile proprii dar și din gradenă, respectându-se toate măsurile de distanțare. Dată fiind situația și contextul pandemiei, a fost necesară adaptarea la o nouă normalitate. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că toate măsurile împotriva Covid19 au fost luate astfel încât vizitatorii, dar și angajații să fie în siguranță imediat ce pășesc în Dâmbovița Mall. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare este împrospătat în flux continuu, fără recirculare”, spune Florin Anton – Director centru comercial Dâmbovița Mall.

Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Târgoviște, și pune la dispoziția clienților săi 1280 de locuri de parcare, dintre care 815 aflate în subteran, zilnic în intervalul orar 10:00 –22:00.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial