Două femei din Dâmboviţa sunt cercetate penal după ce şi-au dat maşinile pe mâinile unor bărbaţi fără permis de conducere | TargovisteNEWS

Două femei din Dâmboviţa sunt cercetate penal după ce şi-au dat maşinile pe mâinile unor bărbaţi fără permis de conducere

hott3Cercetați sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un alt bărbat este cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, după ce ar fi condus un autoturism, pe raza localității Vulcana Pandele, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că două femei de 22 și 37 de ani, le-ar fi încredințat acestora autoturismele pentru a le conduce.

Față de aceștia, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.