26 aprilie 2024
DEZVĂLUIRI! “PE GOANĂ” – Cea mai dificilă perioadă din viaţa zbuciumată de interlop

DEZVĂLUIRI! “PE GOANĂ” – Cea mai dificilă perioadă din viaţa zbuciumată de interlop

politie-scandal-bar“Incep prin a va spune – CRISTOS A INVIAT!
 
Va spuneam ca in Anglia sunt multi infractori din Dambovita printre care si cativa din Doicesti. Au recrutat din localitate mai multe tinere care practica acolo prostitutia.
Furturile din centre comerciale, talhariile si spargerile sunt preocuparile lor de baza.
 
 Majoritatea infractorilor au identitati false, obtinerea de acte de identitate, permise de conducere false, foarte facile in occident, bani sa ai si obtii ce vrei.
Mai mult ca sigur ca in acest moment si Varlan G are o alta identitate, dar nu-si poate falsifica fizionomia.
 
  Institutiile de cooperare ale politiei au primit deja profilul lui V.G si s-au demarat schimburile de informatii intre acestea. In acest context va asigur ca V.G este tot timpul cu simturile activate la maxim.
 
  Pentru un om care nu a trecut prin astfel de moment poate parea usor sa te ascunzi in fiecare clipa.
Am stat de vorba cu multi oameni certati cu legea sau urmariti in baza legii si am inteles  ca aceasta perioada, cat sunt “PE GOANA” este cea mai dificila din viata asta zbuciumata de interlop.
 
Urmaritul devine izolat, temator si cel mai mult se teme de tradarea prietenului, nu se mai poate implica direct in viata gruparii din care face parte, ii scad sursele de venit si inevitabil ajuge fie sa comita gesturi extreme, fie prin a se preda autoritatilor, atunci cand numai suporta stresul urmaririi.
 
 Spun acest lucru deoarece cel in cauza nu rezista in izolarea impusa de urmarire, de lipsa informatiilor vitale unui interlop care se respecta.
La un moment dat locatia unde se ascunde V.G poate fi obiectul unui compromis intre alt interlop si un politist cu experienta si V.G stie perfect acest lucru deoarece in multe randuri si el a “praduit”pe rivalii si dusmanii sai politistilor.
 
Imi amintesc ca prin 2009 canta ca o privighetoare in fata colegilor mei si uitase ca el era cel care instaurase teama de a divulga secretele lumii interlope.
De aici trag concluzia ca astazi este constient ca membrii gruparii rivale il vor vana mai rau decat toti politistii la un loc.
 
 Nu vreau si nu accept ideea ca cineva sa-si faca singur „dreptate”si ii invit pe toti sa lase politistii sa rezolve speta in mod legal.
 
  D.D.
  Va urma”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial