Descoperire șocantă în pădurea de la Gorgota | TargovisteNEWS

Descoperire șocantă în pădurea de la Gorgota

mortgDescoperire șocantă în pădurea de la Gorgota. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit fără suflare, cu capul pe o piatră.

Un amic ce i se alăturase la cules de ciuperci a alertat autoritățile. Omul a povestit că s-au aventurat câțiva kilometri pe un traseu anevoios, iar la un moment dat s-a îndepărtat de victimă pentru scurt timp.

mortg5Bărbatul de 50 de ani locuia doar cu mama sa, la marginea localității Răzvadul de Sus. Dimineața, el și prietenul care avea să ceară ajutor au plecat după ciuperci. De la început și-au asumat o experiență dificilă, pentru că aventura trebuia să aibă loc pe caniculă.

mortg4Daniel Pletea, martor: „Foarte cald, i-am zis, e caniculă azi, hai să mergem înapoi acasă. I-am zis, bă începe căldura, hai mai bine să stăm acasă.”

La un moment dat, bărbatul povestește că și-a lăsat prietenul singur pentru câteva momente. L-a găsit fără suflare, cu capul pe o piatră.

mortg3Marius Buga, Pro TV: „Când a realizat că prietenul sau nu mai mișcă, speriat, bărbatul a sunat la 112. la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la poliția din localitate.

Imediat au sosit și cei de la Ambulanță Dâmbovița. Din păcate, când au ajuns, salvatorii nu au mai putut să facă nimic și au constatat decesul.

mortg1Trupul a fost dus la serviciul de medicina legală, la Târgoviște, pentru autopsie. Anchetatorii nu exclud varianta ca moartea să fi fost un accident, dar iau în calcul și posibilitatea unor probleme medicale necunoscute și automat netratate.

sursa – Pro TV

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]