27 aprilie 2024
Un tânăr, de 19 ani, este rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina, azi-noapte

Un tânăr, de 19 ani, este rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina, azi-noapte

Un tânăr în vârstă de 19 ani este rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina, azi-noapte.

Din autoturismul șoferului nu a mai rămas decât un morman de fiare.

Accidentul s-a produs pe un drum din localitatea Dițești, lângă Moreni.

Politistii spun ca soferul avea permisul suspendat si era si sub influenta bauturilor alcoolice.

”Pompierii prahoveni au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Filipeștii de Pădure, satul Dițești.

La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În eveniment a fost implicat un singur autoturism (care s-a răsturnat), cu un singur ocupant, bărbat în vârstă de aproximativ 19 ani, care a suferit politraumatisme, insa era conștient, și a fost transportat la spital de către o ambulanță SAJ.

O femeie în vârstă de 37 ani, localnica, a suferit un atac de panică si a fost transportată la spital de către echipajul SMURD”, precizează ISU Prahova.

“La data de 26 august, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Filipeștii de Pădure a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism condus de un tânăr in vârsta de 19 ani, din comună.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Dulmănești, din satul Dițești, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se și intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul figura în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sun continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat și vătămare corporală din culpă”, precizeaza IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial