26 aprilie 2024

Dâmboviţa – Peste 230 de poliţişti, mobilizaţi de Revelion în stradă

puci2DE REVELION, POLIȚIA DÂMBOVIȚEANĂ, ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

În minivacanța de Revelion, zilnic, peste 230 de polițiști din Dâmbovița vor fi prezenți în stradă și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. În caz de nevoie, apelați 112, număr de telefon gratuit în orice rețea sau adresați-vă celui mai apropiat polițișt.

În perioada 28 decembrie 2018-2 ianuarie 2019, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie și vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Astfel, folosind 95 de autospeciale, în medie, zilnic, 232 de polițiști vor acționa în teren, dintre care 175 sunt de la ordine publică, 34 de la rutieră, iar restul de de la celelalte structuri. Vor fi angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

Pe parcursul celor 6 zile, vor fi constituite 509 patrule auto și 22 pedestre.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte o conduită preventivă, să respecte normele de conviețuire socială și regulile de circulație.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial