CUMPLIT! Doi soţi din Pucioasa au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon | TargovisteNEWS

CUMPLIT! Doi soţi din Pucioasa au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Nestiuti de nimeni, doi soti din Pucioasa si-au dat ultima suflare in apartamentul lor. Politistii si pompierii i-au gasit fara suflare, cel mai probabil intoxicati cu monoxid de carbon. Vecinii nu-i mai vazusera pe cei doi de cateva zile.

Cei doi batrani in varsta de 64 si 68 de ani nu au mai fost vazuti de vecini de duminica. Vecinii s-au gandit imediat ca poate li s-a intamplat ceva rau si au sunat la 112. Pompierii au folosit o scara si intrat pe geam in apartamentul lor. I-au gasit, din pacate, fara viata. Intoxicati cu monoxid de carbon, spun anchetatorii, care au descoperit o instalatie improvizata pentru incalzire. Batrinii aveau locuinta debransata de la sistemul centralizat de ani buni.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]