Cristi Stan: “Duminică – Poziţia nr. 4 pe buletinul de vot!” | TargovisteNEWS

Cristi Stan: “Duminică – Poziţia nr. 4 pe buletinul de vot!”

psdtg“Tin sa multumesc in mod deosebit celor peste 1000 de membri si simpatizanti ai Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC Targoviste care au umplut aseara pana la refuz sala mare a Casei Sindicatelor!
Totodata, ii multumesc pentru prezenta si pentru incredere domnului Adrian Tutuianu, presedinte al PSD Dambovita, multumesc in egala masura parlamentarilor PSD si PC prezenti la eveniment, invitatilor si nu in ultimul rand jurnalistilor care au dat curs invitatiei noastre!
Entuziasmul si increderea participantilor la miting imi intaresc convingerea ca se pot obtine rezultate electorale foarte bune si in urma unei campanii elegante, corecte si bazate pe respectarea legii si a normelor morale de comportament! 
Duminica votam lista de candidati ai Aliantei Electorale-PSD-UNPR-PC, pozitia nr. 4 pe buletinul de vot!”, spune Cristi Stan, liderul PSD Târgovişte.
Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]