27 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Conducătorii judeţului ne mint în față, își bat de joc de antreprenorii cinstiți și corecți, pe care îi împovărează nejustificat. Vor să ia banii cu japca”

Senatorul Dragoş Popescu: “Conducătorii judeţului ne mint în față, își bat de joc de antreprenorii cinstiți și corecți, pe care îi împovărează nejustificat. Vor să ia banii cu japca”

“Conducătorii județului aleg să fugă și să nu răspundă la întrebările cetățenilor!

Astăzi am fost la sediul ADI Deșeuri, unde a fost organizată o conferință de presă la care au participat Cristian Avanu, administrator Public ADI Deșeuri, primarul Cristian Stan și președintele CJD, Corneliu Ștefan, pe tema taxei de salubritate pentru non-casnici.

Am ales această cale deoarece înainte de a fi luate decizii care pot afecta dâmbovițenii nu sunt organizate dezbateri, iar oficialitățile locale nu răspund la solicitările oficiale. Gazda, Cristian Avanu, m-a poftit afară din camera unde ziariștii se instalaseră pentru conferința de presă.

Președintele CJD a continuat în aceeași notă de ostilitate spunând că este conferință de presă, nu dezbatere publică, menționând faptul că va sta de vorbă cu mine mai târziu.

Nu mi s-a permis să adresez întrebările din partea cetățenilor pe care le aveam pregătite, la final președintele CJD a luat-o la goană, vizibil enervat, etichetându- mă ca fiind “accident politic” și “o rușine pentru județul Dâmbovița”, după cum puteți vedea din live-urile de pe pagină.

Este inadmisibil comportamentul jignitor al celui care are în mâini destinele dâmbovițenilor.

Eram acolo în calitate de senator, dar și ca cetățean care locuiește în Dâmbovița, pentru a primi răspunsuri la întrebările din fotografie.

Concluzia mea: au dat o hotărâre pripită, fără a analiza impactul, nu îi interesează decât banii, nu echitatea. Ne mint în față, își bat de joc de antreprenorii cinstiți și corecți, pe care îi împovărează nejustificat. Vor să ia banii cu japca și după aceea ne vor spune dacă a fost corect sau nu”, atrage atenţia Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial