Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat | TargovisteNEWS

Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat

crima6Un bărbat de 73 de ani, din județul Dâmbovița, a fost omorât marți noapte de un vecin de 42 de ani. Se pare că pensionarul s-ar fi certat cu suspectul din cauza câinelui pe care individul l-ar fi lăsat dezlegat.

crima8Cel acuzat susține însă că bătrânul ar fi lovit primul și el doar s-a apărat.

Bărbatul, din Hulubești, şi-a vizitat marți seară un nepot şi, în drum spre casă, ar fi fost atacat de câinele suspectului, cred rudele omului. crima4Cel vizat de acuzaţii are o altă variantă însă. Spune că pensionarul a intrat în curtea lui şi l-a atacat.

crima2Constantin Zdravu, suspect: “Eram în stare de ebrietate, m-am trezit cu unul la uşa, m-am trezit că m-a lovit. Când am deschis uşa, am luat şi eu furca… I-am dat aşa, când m-a lovit…”

crimaElena Dumitru, soţia victimei: “Cred că s-au certat din cauza câinilor, asta e motivul, altfel n-ai de ce… Cred că soţul meu a fost şi băut şi el a profitat.”

crima3Din cauza loviturilor puternice, bătrânul a murit. Suspectul a recunoscut în fața anchetatorilor fapta, dar susţine că a fost în legitimă apărare.

crima1Pe de altă parte, familia victimei povesteşte că pensionarul se mai certase cu vecinul lui din cauza animalului agresiv, lăsat liber. Şi, cu toate că l-ar fi reclamat la poliţie, individul a rămas nepedepsit.

crima7Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dacă va fi găsit vinovat riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

Sursa: Pro TV
Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni, start în forță în noul sezon expediționar

Start în forță în noul sezon expediționar VIA FERRATA ASTRAGALUS          La începutul primăverii lui 2017, Clubul Montan Român din Piatra Neamț, club coordonat de celebrul alpinist Constantin (Ticu) Lăcătușu, având sprijinul societății Heidelberg Cement a amenajat în zona Rezervației Cheile Șugăului – Munticelu mai multe trasee de escaladă tip „via ferrata” (asigurare cu cabluri [...]