Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat | TargovisteNEWS

Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat

crima6Un bărbat de 73 de ani, din județul Dâmbovița, a fost omorât marți noapte de un vecin de 42 de ani. Se pare că pensionarul s-ar fi certat cu suspectul din cauza câinelui pe care individul l-ar fi lăsat dezlegat.

crima8Cel acuzat susține însă că bătrânul ar fi lovit primul și el doar s-a apărat.

Bărbatul, din Hulubești, şi-a vizitat marți seară un nepot şi, în drum spre casă, ar fi fost atacat de câinele suspectului, cred rudele omului. crima4Cel vizat de acuzaţii are o altă variantă însă. Spune că pensionarul a intrat în curtea lui şi l-a atacat.

crima2Constantin Zdravu, suspect: “Eram în stare de ebrietate, m-am trezit cu unul la uşa, m-am trezit că m-a lovit. Când am deschis uşa, am luat şi eu furca… I-am dat aşa, când m-a lovit…”

crimaElena Dumitru, soţia victimei: “Cred că s-au certat din cauza câinilor, asta e motivul, altfel n-ai de ce… Cred că soţul meu a fost şi băut şi el a profitat.”

crima3Din cauza loviturilor puternice, bătrânul a murit. Suspectul a recunoscut în fața anchetatorilor fapta, dar susţine că a fost în legitimă apărare.

crima1Pe de altă parte, familia victimei povesteşte că pensionarul se mai certase cu vecinul lui din cauza animalului agresiv, lăsat liber. Şi, cu toate că l-ar fi reclamat la poliţie, individul a rămas nepedepsit.

crima7Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dacă va fi găsit vinovat riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

Sursa: Pro TV
Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]