28 martie 2024
Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat

Crimă între vecini! S-a ajuns la moarte de om din cauza unui câine lăsat dezlegat

crima6Un bărbat de 73 de ani, din județul Dâmbovița, a fost omorât marți noapte de un vecin de 42 de ani. Se pare că pensionarul s-ar fi certat cu suspectul din cauza câinelui pe care individul l-ar fi lăsat dezlegat.

crima8Cel acuzat susține însă că bătrânul ar fi lovit primul și el doar s-a apărat.

Bărbatul, din Hulubești, şi-a vizitat marți seară un nepot şi, în drum spre casă, ar fi fost atacat de câinele suspectului, cred rudele omului. crima4Cel vizat de acuzaţii are o altă variantă însă. Spune că pensionarul a intrat în curtea lui şi l-a atacat.

crima2Constantin Zdravu, suspect: “Eram în stare de ebrietate, m-am trezit cu unul la uşa, m-am trezit că m-a lovit. Când am deschis uşa, am luat şi eu furca… I-am dat aşa, când m-a lovit…”

crimaElena Dumitru, soţia victimei: “Cred că s-au certat din cauza câinilor, asta e motivul, altfel n-ai de ce… Cred că soţul meu a fost şi băut şi el a profitat.”

crima3Din cauza loviturilor puternice, bătrânul a murit. Suspectul a recunoscut în fața anchetatorilor fapta, dar susţine că a fost în legitimă apărare.

crima1Pe de altă parte, familia victimei povesteşte că pensionarul se mai certase cu vecinul lui din cauza animalului agresiv, lăsat liber. Şi, cu toate că l-ar fi reclamat la poliţie, individul a rămas nepedepsit.

crima7Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dacă va fi găsit vinovat riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

Sursa: Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial