26 aprilie 2024

Ce evenimente vor avea loc cu prilejul Zilei Poliţiei Române

ipjdbCOMUNICAT DE PRESĂ

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE 2018 – calendarul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița

În contextul aniversării, la data de 25 martie a.c, a 196 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița organizează o serie de activități:

– în perioada 20 – 25 martie a.c. – Expoziție de desene și sculpturi “Polițiștii creativi” la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității;

– în perioada 22 – 25 martie a.c. – Expoziţia foto-documentară ,,Poliția Dâmbovițeană – arc peste timp” și Expoziţia ,,Trofeul Coresi”, ambele la Muzeul Poliției Române, precum și Concursul de noțiuni juridice „Respect legea! Respect viața!”, organizat la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița;

– în ziua de 23 martie a.c. – Ziua Porților Deschise la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și Concursul ,,Siguranța pe stradă”,ce vizează creșterea gradului de siguranță a copiilor în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

Toţi cetăţenii interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Poliţiile municipale şi orăşeneşti vor organiza activităţi de promovare a profesie de poliţist, activităţi informativ – preventive, dar şi „Ziua Porţilor Deschise”.

De asemenea, în perioada premergătoare Zilei Poliției Române, polițiștii dâmbovițeni s-au întrecut pentru un loc pe podium la competiţile de tenis de câmp, tenis de masă și fotbal.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial