3 mai 2024
Găeşti – Elevi de 15 şi 18 ani, hoţi de aur din locuinţe

Găeşti – Elevi de 15 şi 18 ani, hoţi de aur din locuinţe

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT ÎN FLAGRANT DOUĂ PERSOANE, ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU BIJUTERII DINTR-UN APARTAMENT

Cei doi tineri, o fată şi un băiat au pătruns în apartamentul respectiv folosind o cheie adevarată, fiind surprinşi în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau bijuterii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti –Formaţiunea de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant două persoane, identificate ca fiind M.R., de 15 ani şi D.G., de 18 ani, ambii din localitate, în timp ce sustrăgeau bijuterii din incinta unui apartament.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri au pătruns în respectivul apartament prin folosirea unei chei adevarate, de unde au sustras mai multe bijuterii, creând un prejudiciu de aproximativ 850 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii martie, numita M.R a pătruns, folosind acelaşi mod de operare, în apartamentul numitei S.D., de unde a sustras bijuterii în valoare totală de 1000 lei.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti, pentru audieri, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru a se dispune măsuri legale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial