26 aprilie 2024
Ce a pățit un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile după ce și-a criticat medicul de familie pe internet

Ce a pățit un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile după ce și-a criticat medicul de familie pe internet

imobilizatUn barbat din Dambovita, bolnav si imobilizat in scaunul cu rotile, sustine ca medicul de familie a refuzat sa-l mai trateze si l-a amenintat, dupa ce criticase pe internet conditiile in care functioneaza dispensarul din localitate.

Omul spune chiar ca doctorita nu i-a mai dat reteta de care avea nevoie, insa medicul neaga aceasta acuzatie. Doctorita recunoaste insa ca i-a recomandat sa se mute la un alt medic de familie, daca tot este atat de nemultumit.

Gheorghe Grigore, are 45 de ani, si este imobilizat in scaunul cu rotile de 20 de ani, dupa ce a cazut de pe un stalp si si-a fracturat coloana vertebrala. Barbatul spune ca de un an, de cand a venit noul medic de familie, nu a primit niciun ajutor din partea lui. Iar dupa ce a scris pe internet ce nu ii convine, s-a trezit in mijlocul unui scandal.

“Nu e curatenie si nu vine la dispensar… S-a dus maica-mea sa ia reteta si i-a spus sa isi caute un alt medic, daca nu ne convine cum e dispensarul, ca nu o sa faca nimic. S-au rastit, asa le place d-nei asistent si d-nei doctor”, povesteste Gheorghe Grigore.

Omul spune ca nu isi imagina ca mama sa ar putea trece printr-o asa umilinta la medicul de familie. Cand a ajuns acasa, femeia i-a povestit cu amaraciune ce s-a intamplat in cabinet.

“Mi-au spus ca nu ii mai dau nicio pastila daca mai scrie de ele. Eu le-am spus ca nu stiu nimic, ele erau deranjate, foarte deranjate”, spune Maria Grigore.

Medicul de familie se apara si sustine ca pacientii exagereaza. Declara ca i-a tratat cum trebuie si nu a refuzat sa le dea reteta.

Petruta Popescu, medic de familie: “Nu e adevarat. Am spus doar ca daca nu le plac conditiile de la dispensar, pentru ca am inteles ca dansul e suparat ca nu am renovat dispensarul – ori dispensarul nu e al meu, e al primariei – se poate muta in alta parte, dar nu l-am scos, nu l-am amenintat.”

Mai sunt si alti sateni care nu sunt multumiti de activitatea medicului de familie si ii tin partea bolnavului.

Mihai Corbeanu, localnic: “Sta cu stampila… I-am zis ca nu mai aud bine cu urechea si m-a trimis la specialist. Nu ne ajuta cu absolut imic, d-na doctor care e acum. N-a pus mana pe un copil, il trimite la specialist.”

Barbatul si mama lui sunt hotarati sa depuna o plangere la Colegiul Medicilor pentru modul in care au fost tratati.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial