3 mai 2024
VIDEO! Tragedie la Găeşti! O femeie a murit după ce a căzut de la etajul doi al blocului unde locuia

VIDEO! Tragedie la Găeşti! O femeie a murit după ce a căzut de la etajul doi al blocului unde locuia

cazutagInconstienta a facut-o pe o femeie de 60 de ani din judetul Dambovita sa-si piarda viata intr-un mod violent. A cazut de la fereastra apartamentului ei de la etajul doi al blocului unde locuia.

Martorii povestesc ca stergea geamurile de la sufragerie si a facut greseala sa iasa de tot pe fereastra si sa se urce pe pervazul placat cu gresie. Aceasta a cedat, iar femeia s-a prabusit in gol pe cimentul din fata scarii.

Femeie: “Era in picioare, cat geamul ala, in afara, da. Era ceva strigator la cer! Eu nu mai am curaj sa ma mai urc la geam.”

cazutag3Tragedia s-a petrecut in localitatea Gaesti. Femeia era pensionara si locuia singura. Rudele ei povestesc ca din cauza ploii, geamurile i se murdarisera si a spus ca vrea sa le curete.

Cristian Teodosie, nepotul victimei: “S-a apucat sa stearga la geamuri si s-a rupt o bucata de gresie sau mai multe si a gasit-o lumea jos.”

Vecinii au sunat imediat la 112, iar la fata locului a venit un echipaj de la ambulanta Dambovita. Aceasta a incercat sa ii acorde femeii primul ajutor, insa starea victimei se inrautatea de la un minut la altul, asa ca in ajutor a fost chemat si un echipaj SMURD, din Capitala. Din nefericire insa, inima femeii a incetat sa mai bata.

cazutag2Martorii povestesc ca femeia de 60 de ani a iesit pe fereastra de la sufragerie, iar placile de gresie de pe pervaz care o sustineau au cedat. A cazut in gol de la etajul doi.

Vecina: “Eram in bucatarie cu nepotica si am auzit o busitura. A cazut Luminita de la doi. Am sunat la salvare si am inceput sa strig.”

Vecina: “Inainte de a cadea eu am vorbit cu ea si i-am spus sa intre in casa ca poate sa cada.”

Medicii de la SMURD ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial