Cazuri de coronavirus la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte | TargovisteNEWS

Cazuri de coronavirus la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte

Coronavirus positiveUn medic, un pacient şi un paznic au fost confirmaţi cu noul coronavirus, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Pacientul a fost internat aici în urmă cu câteva zile, fără să prezinte simptome care să indice prezenţa virusului.

Ulterior, bărbatul a avut febră şi i-au fost recoltate probe care au confirmat că este infectat cu noul coronavirus.

20 de cadre medicale şi şase pacienţi au fost testaţi ulterior, iar rezultatele au venit negative, mai puţin pentru unul dintre medici.

De asemenea, paznicul unităţii spitaliceşti este infectat cu COVID-19. Acesta este contact al asistentei medicale de la Boli Infecţioase, diagnosticată, în urmă cu aproape două săptămâni, cu noul coronavirus.

Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a luat imediat măsuri pentru a limita răspândirea virusului în Secţia de Psihiatrie.

Life-Style

Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

COMUNICAT DE PRESĂ Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile [...]