Caz șocant la Crevedia, unde un bărbat de 65 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a sunat la 112 | TargovisteNEWS

Caz șocant la Crevedia, unde un bărbat de 65 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a sunat la 112

creveCaz șocant la Crevedia, unde un bărbat de 65 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a sunat la 112. Omul le-a spus polițiștilor că vrea să își ia viața, iar agenții au încercat să îl convingă să renunțe la plan. Totul a fost în zadar.

creve3Când au ajuns la el, își dăduse deja ultima suflare. Se pare că a luat această decizie drastică după ce soția lui a hotărât să divorțeze.

creve5Bărbatul în vârstă de 65 de ani, fost electrician, are trei copii – toţi la casele lor. Îşi ridicase o gospodărie frumoasă, dar, în ultima perioadă, ar fi avut probeme tot mai mari în căsnicie, spun apropiaţii. La scurt timp după ce a primit vestea că soţia lui a hotărât să divorţeze, omul a sunat la 112 şi a anunţat că are de gând să îşi pună capăt zilelor.

creve6Poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu un caz grav şi au încercat să îl ţină de vorbă cât mai mult timp. La un moment dat însă, apelul s-a întrerupt. Deşi au ajuns repede acolo, agenţii n-au mai reuşit să îi salveze viaţa.

creve2Cătălin Bivolaru, ginerele victimei: “Soacra mea intentase acţiunea de divorţ şi probabil a avut un şoc ceva, au fost înţelegerile lor, între ei, nu cu noi copiii. A sunat el la 112, a anunţat ce vrea să facă, noi nu eram acasă, am venit şi noi după aceea când ne-au anunţat vecinii.”
creve7Cumplita veste i-a șocat pe cei care l-au cunoscut pe bărbat.

Prietenul victimei: “Zice că nu se înţelegea bine cu soţia, şi-a pus lângă el lumânarea, aia de divorţ, înştiinţarea, telefonul şi poliţia a vorbit cu el, să îl mai ţină de vorbă. A venit foarte repede, 4-5 minute, până a venit poliţia.”

creve4Vecină: “Nu ne aşteptam să facă gestul ăsta// şocul! S-a văzut că a divorţat de el, au trăit atâţia ani împreună.”

Vecină: ”Şi divorţat şi vai de mama de om, la ce te aştepţi? Dacă nu îţi dă sprijinul familia atunci cine să îţi dea? Străinii sau duşmanii? Păcat de el…”

creve1Familia omului care a recurs la gestul extrem se pregăteşte acum de înmormântare.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]