4 mai 2024
Noul şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Dâmboviţa, spaima grupărilor infracţionale!

Noul şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Dâmboviţa, spaima grupărilor infracţionale!

Comisarul Denis Pârvu a fost împuternicit la conducerea Serviciului de Investigaţii Criminale (S.I.C.) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

Noul şef al S.I.C. are 36 de ani, este absolvent al Academiei de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti , este căsătorit şi are doi băieţi.

Numirea lui Denis Pârvu vine în urma experienţei acumulate de acesta de-a lungul anilor.

Comisarul Denis Pârvu a fost şeful Biroului Grupări Infracţionale în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dambovita, iar anterior a lucrat ca ofiţer specialist în cadrul Brigazii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti.

Are două masterate în Managementul informaţiilor clasificate şi Managementul organizaţiei.

A absolvit cursuri de specializare cu ofiteri din cadrul Politiei Franceze si Germane – Curs Intelligence Led Policing in domeniul crimei organizate; „Acţiuni sub acoperire”; „Training pentru lucrul cu informaţiile”.

În cei 11 ani de vechime, si-a desfăşurat activitatea în aproape toate specializările din cadrul Poliţiei Române, a lucrat la poliţie orăşenească, la poliţie municipală, dar şi în cadrul serviciilor din poliţia judeţeană.

În perioada cât a lucrat ca ofiţer specialist de crimă organizată, în cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Ploieşti, prin activităţi specifice pregatirii sale, a participat la destructurarea unei grupări de criminalitate organizată, interlopi care aproape că instauraseră teama în tot judeţul.

Ulterior, a coordonat actiuni in urma carora au fost destructurate mai multe grupari care actionau pe linie de violenta, camatarie, taxe de protectie si santaj, interlopii fiind prinsi in flagrant si apoi arestati.

În urma acestor activităţi, a participat şi a câştigat concursul pentru funcţia de şef Birou, iar in prezent a fost împuternicit Şef Serviciu de Investigaţii Criminale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial