26 aprilie 2024
Bătut măr de poliţişti ca să recunoască o faptă pe care n-a comis-o?! VEZI VIDEO!

Bătut măr de poliţişti ca să recunoască o faptă pe care n-a comis-o?! VEZI VIDEO!

Batut mar de politisti ca sa recunoasca o fapta pe care n-a comis-o! Aceste acuzatii le aduce un tanar de 20 de ani agentilor de politie din Gaesti, judetul Dambovita. La randul lor, politistii afirma ca sunt nevinovati si ca baiatul, cercetat impreuna cu un altul pentru furt, ar spune orice ca sa scape basma curata.

Cei doi suspecti – amandoi in varsta de 20 de ani – sustin sus si tare ca ei nu sunt autorii spargerii.

Ba mai mult, cel care afirma ca ar fi fost batut de politisti spune ca are un alibi puternic – in noaptea furtului a petrecut cu familia pana in zori. Rudele ii iau apararea si ii sustin versiunea.

Furtul ar fi avut loc sambata seara in comuna Mogosani din Dambovita. Din casa de vacanta a unor bucuresteni ar fi disparut o masina de spalat, o barca pneumatica, un hidrofor si multe scaune.

Dupa ce au fost luati la politie pentru declaratii cei doi tineri s-au intors acasa marcati, povestesc cei din familie. Cei din familie sunt indignati, mai ales ca, spun ei, tanarul a fost acasa in noaptea in care s-a dat spargerea.

Politistii acuzati neaga insa ca ar fi lovit pe cineva si spun ca au probe solide impotriva celor doi suspecti. Intre timp, s-a deschis si in ceea ce-i priveste o ancheta.

Suspectul batut declara ca va merge la medicul legist sa-si scoata certificat, iar ulterior va depune plangere la Parchet impotriva politistilor. Pe de alta parte, oamenii legii spun ca suspectii risca intre 3 si 15 ani de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial