3 mai 2024
Momente de groază la Corbii Mari. Părinții unui copil au descoperit că mormântul copilului lor a fost profanat: ”Niște sadici”

Momente de groază la Corbii Mari. Părinții unui copil au descoperit că mormântul copilului lor a fost profanat: ”Niște sadici”

Părinții unui băiețel de numai un an și nouă luni din Dâmbovița au descoperit cu stupoare că mormântul copilului lor a fost profanat.

Oamenii își înmormântaseră băiatul în urmă cu trei săptămâni. Hoții au spart și au jefuit mai multe locuri de veci, de unde au luat banii și obiectele puse în sicrie de rudele celor decedați.

Acești doi părinți sunt devastați de durere. Copilul lor a murit în urma unui edem cerebral, a cărui cauză n-a fost descoperită. Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. Când s-au dus să aprindă lumânări la mormântul băiatului au avut un șoc.

Mama băiatului decedat: ”Niște indivizi ne-au dezgropat băiatul, i-au luat tot de pe el, toate bijuteriile și bani, peste 10.000de roni. În jur de nouă morminte dezgropate.”

Bunica băiatului decedat”Ni l-a distrus, au luat tot de pe el, s-au bucurat la ce avea pe el, avea bani, un lănțișor, două brățări. Au dispărut. Niște criminali, niste sadici, cine ar putea să intre într-un mormânt, să dezgroape atâția morți?”

Tatăl băiatului decedat”Bănuim că ar fi din zonă, altcineva nu avea cine să știe ce s-a întâmplat, câți bani s-au pus la copil.”

Unchiul băiatului decedat”O să îi blesteme Dumnezeu și pe ei. Nu o să ajungă bine.”

Oamenii au făcut plângere la poliție. Când anchetatorii au făcut cercetarea la fața locului, au constatat că hoții umblaseră și la alte morminte.

Marius Buga, Pro TVPolițiștii criminaliști au strâns mai multe probe din cimitir și a fost deschis un dosar penal pentru profanare. Dacă vor fi prinși și găsiți vinovați, rău-făcătorii ar putea ajunge după gratii până la doi ani.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial