Bloc ANL, la Potlogi | TargovisteNEWS

Bloc ANL, la Potlogi

dsc_0036Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, senatorul Adrian Țuțuianu și Oana Vlăducă – deputat, au efectuat o vizită în localitățile Potlogi și Corbii Mari, la obiectivele de investiții pe care autoritățile locale le au în derulare.

Prima oprire a fost în comuna Potlogi, la blocul de locuințe pentru tineri destinat închirierii, obiectiv finanțat prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare estimată de 2.765.140 lei.

Ulterior, au mai fost vizitate și șantierele de lucru de la locuințele sociale din satul Românești.

În comuna Corbii Mari, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a verificat stadiul lucrărilor la Grădinița cu 3 grupe din localitate, la sistemul de canalizare și la drumurile comunale aflate în curs de asfaltare, prilej cu care și-a exprimat mulțumirea cu privire la demersurile inițiate de administrația locală în vederea unei bune gestionări a proiectelor în lucru. De asemenea, acesta a concluzionat că fiecare dintre obiectivele amintite sunt importante pentru județul Dâmbovița, contribuind la dezvoltarea socio-economică a localităților anterior amintite.

Vizita din localitatea Corbii Mari a cuprins și o acțiune de recompensare a elevilor merituoși din localitate, primarul Ionuț Bănică oferind unui număr de 25 de copii premii pentru reușitele lor.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]