Bloc ANL, la Potlogi | TargovisteNEWS

Bloc ANL, la Potlogi

dsc_0036Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, senatorul Adrian Țuțuianu și Oana Vlăducă – deputat, au efectuat o vizită în localitățile Potlogi și Corbii Mari, la obiectivele de investiții pe care autoritățile locale le au în derulare.

Prima oprire a fost în comuna Potlogi, la blocul de locuințe pentru tineri destinat închirierii, obiectiv finanțat prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare estimată de 2.765.140 lei.

Ulterior, au mai fost vizitate și șantierele de lucru de la locuințele sociale din satul Românești.

În comuna Corbii Mari, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a verificat stadiul lucrărilor la Grădinița cu 3 grupe din localitate, la sistemul de canalizare și la drumurile comunale aflate în curs de asfaltare, prilej cu care și-a exprimat mulțumirea cu privire la demersurile inițiate de administrația locală în vederea unei bune gestionări a proiectelor în lucru. De asemenea, acesta a concluzionat că fiecare dintre obiectivele amintite sunt importante pentru județul Dâmbovița, contribuind la dezvoltarea socio-economică a localităților anterior amintite.

Vizita din localitatea Corbii Mari a cuprins și o acțiune de recompensare a elevilor merituoși din localitate, primarul Ionuț Bănică oferind unui număr de 25 de copii premii pentru reușitele lor.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]