28 aprilie 2024
Liderii PSD Dâmboviţa – “Adrian Ţuţuianu este candidatul nostru la Consiliul Judeţean”

Liderii PSD Dâmboviţa – “Adrian Ţuţuianu este candidatul nostru la Consiliul Judeţean”

„La nivelul Consiliului Judeţean candidatul nostru este Adrian Ţuţuianu. Candidatura este agreată. A fost o discuţie în cadrul Biroului Permanent Judeţean, când dl senator Adrian Ţuţuianu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene, dar trebuie spus că dl Adrian Ţuţuianu reprezintă candidatul nostru pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Mai mult decât atât, dl Adrian Ţuţuianu este secretar executiv al partidului la nivel naţional şi nu se pune problema să nu existe o susţinere totală din partea membrilor de partid. Bineînţeles că întotdeauna vor exista discuţii vizavi de modul în care fiecare avem ideile de derulare, de desfăşurare a campaniei electorale şi de modul în care fiecare credem că ar trebui să avem o conduită în interiorul sau în afara partidului, dar astea sunt discuţii pa care domnia sa, dacă va dori, le va prezenta public.

În acest moment, dl Adrian Ţuţuianu este candidatul nostru la Consiliul Judeţean. Majoritatea membrilor au sugerat că dl senator ar trebui să se gândească şi să revină asupra demisiei. Avem şanse reale pentru a câştiga Consiliul Judeţean. Dl Ţuţuianu nu a spus nici o clipă că se va retrage din cursa de la Consiliul Judeţean. Dânsul nu are nişte condiţii, ci nişte dorinţe pe care noi, ca echipă, putem să le punem în practică”, a declarat Leo Badea, la ultima întâlnire cu jurnaliştii dâmboviţeni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial