26 aprilie 2024

Bărbat, la un pas de moarte după ce tractorul s-a prăbușit peste el

trp4Un bărbat de 68 de ani din Pucheni a fost la un pas de moarte marți seara.

trp6Tractorul pe care îl repara s-a prăbușit peste el și omul a suferit răni extrem de grave. Proprietarul tractorului, care a fost martor la întreaga scenă, l-a scos de sub vehicul și l-a dus la cel mai apropiat spital.

trp3Proprietarul tractorului povesteşte că victima, în vârstă de 68 de ani, mecanic auto de meserie, pensionat însă în urmă cu câţiva ani, a mers marți seară în gospodăria lui, pentru a-l ajuta.

trpProprietarul tractorului: “A schimbat un cauciuc la tractor, de spate, şi a picat tractorul pe el. L-a prins începând de la cap, a trecut până a ajuns în zona abdomenului.

trp7Bărbatul a asistat îngrozit la întreaga scenă.
trp2Imediat după accident, proprietarul tractorului l-a scos pe mecanicul rănit şi l-a dus cu maşina personală până la primul punct de acordare a primului ajutor. De acolo, a fost preluat de o ambulanţa şi transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde a rămas internat.

Cei care îl cunosc pe bărbat spun că nu înţeleg cum a fost posibil aşa ceva şi că este pentru prima oară când i se întâmplă omului o asemenea nenorocire.

trp5Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial