26 aprilie 2024
ATENŢIE! Nu vă lăsaţi păcăliţi de escroci! O femeie din Runcu plânge fără încetare de când indivizi fără milă au lăsat-o fără banii de parastas!

ATENŢIE! Nu vă lăsaţi păcăliţi de escroci! O femeie din Runcu plânge fără încetare de când indivizi fără milă au lăsat-o fără banii de parastas!

“Buna ziua, suntem de la Politie!” asa incep mai nou discursul hotii care ii pacalesc pe oameni prin metoda accidentul.

Pana acum, pretindeau ca sunt avocati sau prieteni ai unor persoane care au probleme si le cereau de urgenta bani rudelor.

In Dambovita, o femeie de 76 de ani, bolnava si ramasa vaduva de cateva saptamani, a cazut prada escrocilor, care au sunat-o si i-au spus ca nepotul ei a facut un grav accident de circulatie.

Unul dintre indivizi a jucat perfect rolul de victima: a plans in hohote la telefon, convingand-o sa-i dea toti banii din casa, peste 1200 de lei.

“I-am dat banii plangand, eram imbracata in negru, cum ma vedeti si zic- sa-i dai copilului meu, sa nu-i dati la altcineva ! Si zice, da, d-na, ii dau”, spune Elena Popa.

“Pentru a evita astfel de situatii, politistii va recomanda sa verficati autenticitatea celor sesizate, sa sunati persoana respectiva pentru a va convinge ca este vorba despre un accident intr-adevar”, declara Raluca Florescu, purtator de cuvant IPJ Dambovita.

In alte cazuri similare, anchetatorii au descoperit cateva grupari de detinuti, care sunau din penitenciar.

Ei luau numerele din vechile carti de telefoane si efectuau apelurile la intamplare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial