Amical. Urban Titu – Voinţa Pierşinari 7-2 (4-1) | TargovisteNEWS

Amical. Urban Titu – Voinţa Pierşinari 7-2 (4-1)

utitupFotbaliştii de la Urban Titu au încheiat printr-un succes categoric ultimul meci amical dinaintea vacanţei.

Elevii lui Nicu Croitoru au obţinut o victorie la scor împotriva Voinţei Pierşinari, după ce au controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren.

Împotriva divizionarei D, jucătorii Urbanului n-au avut milă de adversar şi s-au impus cu scorul de 7-2, în urma reuşitelor semnate de C. Calofir, Ivaşcu, A. Stan, T. Calofir, în prima repriză, şi Lazăr, Anastasie şi Manea, în actul secund. Pentru conducerea tehnică de la Titu, înfruntarea cu Pierşinari a reprezentat un test util în care au putut fi văzuţi la lucru câţiva jucători tineri aflaţi în probe, precum Sârbu, Manea (ambii GŞA Nucet), Anastasie (FC Bascov), A. Badea (Comerţul Brezoaele) şi Lazăr (Petrolul Răscăieţi).

În disputa cu reprezentanta Ligii a 4-a, antrenorul Nicu Croitoru a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Dumitrescu – T. Calofir, Lungu, Butoi, Mirescu – Penescu, A. Stan – Corbu, Ivaşcu, Neguţ – C. Calofir, iar după pauză au mai intrat M. Mihai, Gheţu – Dobre, Roman şi toţi jucătorii veniţi în probe.

După acest joc, pentru fotbaliştii divizionarei C urmează 26 de zile de vacanţă, iar pe 10 iulie va avea loc reunirea lotului, la stadionul „Orăşenesc”.

De asemenea, tot în perioada următoare vor urma câteva transferuri de jucători, dar în acelaşi timp, şi renunţarea la anumiţi componenţi ai lotului.

Mai mult de atât, conducătorii clubului au în vizor îmbunătăţirea vestimentaţiei fotbaliştilor, prin achiziţionarea de treninguri şi echipamente de joc, pentru jucătorii primei echipe şi a celor de la grupele de juniori.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]