Altă nenorocire la Corbii Mari. A murit la numai 37 de ani | TargovisteNEWS

Altă nenorocire la Corbii Mari. A murit la numai 37 de ani

lcm3La doar 37 de ani, s-a stins din viaţă fiul primului dâmboviţean infectat cu virusul SARS COV-2, din Corbii Mari. Bărbatul contactase boala de la părintele său şi de 4 luni se chinuia pe paturi de spital. Cu toate că testul său era negativ în ultima perioadă, a rămas cu foarte multe sechele care i-au curmat viaţa.

Anterior, nu suferea de nicio boală şi a fost confirmat pozitiv la doar câteva zile după moartea tatălui. A stat în terapie intensivă, ventilat mecanic, iar starea lui s-a înrăutăţit constant. Avea 3 copii mici, care aveau mare nevoie de el.

Pe 26 martie, tatăl său a murit la Matei Balş, în Bucureşti. Luase boala de la o clinică privată, unde făcea dializă. Coşmarul a continuat câteva săptămâni în Corbii Mari, unde a fost primul focar din judeţ. Între timp, numărul cazurilor a crescut alarmant în Dâmboviţa şi în ţară, ca urmare a măsurilor de relaxare înţelese greşit de o mare parte dintre cetăţeni.

sursa – Cronica de Găeşti

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]