26 aprilie 2024
Aleşii judeţeni şi-au primit certificatele! Miculescu şi Eremia au zis PAS!

Aleşii judeţeni şi-au primit certificatele! Miculescu şi Eremia au zis PAS!

consilieri-judeteniNoii consilieri judeţeni şi-au primit, ieri, certificatele care le atestă calitatea de aleşi. În timp ce PSD-iştii au fost prezenţi sută la sută, liberalii de vârf au spus pas întâlnirii.

De la eveniment au lipsit Dumitru Miculescu, fostul co-preşedinte al PNL, dar şi Mihai Eremia.

„După înmânarea acestor certificate constatatoare a calităţii de consilier judeţean, va urma şedinţa de constituire a CJD la o dată pe care o va stabili prefectul judeţului, în funcţie de primirea rezultatelor de la Autoritatea Electorală Centrală şi ulterior se va proceda la validarea mandatelor dumneavoastră în funcţia de consilier judeţean.

Înainte de înmânarea mandatelor, aş vrea să fac două precizări. Alegerile din 5 iunie 2016 au respectat întru totul dispoziţiile legii şi s-au desfăşurat aşa cum trebuie.

Ne-am bucurat de sprijinul Comisiei Tehnice şi în special a Instituţiei Prefectului.

La sfârşitul acestor alegeri, am primit felicitările BEC, care de fiecare dată a apreciat modul de desfăşurare a alegerilor la judeţul Dâmboviţa, însă cu o notă specială în 2016.

În al doilea rând, sper ca obiectivele pe care o să vi le fixaţi să fie îndeplinite. Sperăm să aveţi rezultate foarte bune de care să se bucure toţi locuitorii judeţului Dâmboviţa”, a spus judecătorul Ion Stoica, preşedintele BEJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial