Afacerişti din Dâmboviţa, reţinuţi pentru evaziune fiscală | TargovisteNEWS

Afacerişti din Dâmboviţa, reţinuţi pentru evaziune fiscală

elet8Bănuiți de evaziune fiscală, reținuți de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 26 și 51 de ani, din Românești, bănuiți de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada iunie 2012- decembrie 2013, în calitate de administratori de fapt și de drept, cei doi nu ar fi evidențiat în documentele legale ale societății o parte din operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate în relația cu o altă societate comercială.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi evidențiat în contabilitate cheltuieli cu achiziții nereale de mărfuri și prestări servicii.

Prejudiciul este estimat la 1.778.162 lei

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]