5 mai 2024
De ce s-au dus poliţiştii în mai multe şcoli de şoferi din Târgovişte

De ce s-au dus poliţiştii în mai multe şcoli de şoferi din Târgovişte

sc-sofStructura de prevenire și polițiștii de la rutieră continuă seria activităților informativ-preventive

Structura de prevenire a criminalității și polițiștii de la Serviciul Rutier au continuat seria activităților informativ-preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au organizat o întâlnire în incinta sediului unei școli de șoferi din Târgoviște și au stat de vorbă cu mai multi tineri, viitori conducători auto.

Polițiștii le-au explicat necesitatea respectării regulilor de circulație și le-au recomandat să dea dovadă de un comportament responsabil și de toleranță față de toți participanții la trafic, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să acorde prioritate tuturor celor în drept!

Totodată, beneficiarii au avut posibilitatea testării ochelarilor Drager-simulatori de stări incompatibile cu șofatul, respectiv consumul de alcool sau droguri. Acești ochelari au fost puși la dispoziție de o societate din Buzău.

La activitate, au participat și reprezentanții Clubului „Valah Motors” din Târgoviște, colaboratori care au înțeles cât de importantă este educația rutieră.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial